Завдяки прокуратурі Києва повернуто 130 га землі вартістю 1 млрд гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завдяки прокуратурі Києва повернуто 130 га землі вартістю 1 млрд гривень

Нерухомість
656
Цього року за реагування прокуратури до державної та комунальної власності повернуто понад 130 га землі вартістю майже 1 млрд гривень. Про це повідомив прокурор Києва Микола Бескишкого, передає прес-служба столичної прокуратури.
За його словами, одним із пріоритетних та актуальних напрямків діяльності прокуратури міста Києва залишається захист прав громадян та інтересів держави у сфері земельних правовідносин.
Прокурор зазначив, що в поточному році вжитими органами столичної прокуратури заходами також попереджено незаконне надання земельних ділянок площею 115 га, з яких майже 100 га – землі рекреаційного та водного фонду столиці.
“У зв’язку з виявленими в цій сфері порушеннями розпочато 34 кримінальних провадження, внесені 44 подання, заявлено позовів на суму 3,4 млрд грн, з яких близько 1,6 млрд грн вже стягнуто до бюджету”, – поінформував М.Бескишкий.
Усього, за документами прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 43 посадових особи, з яких 41 працівник органів державного контролю.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас