Доступніше і доступніше: у січні покажуть найдешевший смарт-годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доступніше і доступніше: у січні покажуть найдешевший смарт-годинник

Технології&Авто
603
На січневій виставці CES 2014 компанія Archos представить найдешевший розумний годинник, який орієнтований на планшети.
Виробник бюджетної електроніки Archos повідомив, що на січневій виставці CES 2014 покаже смарт-годинник власної розробки, який стане найдешевшим смарт-годинником у світі. Він буде продаватися за ціною $83 долара і призначатися для автоматизації багатьох домашніх функцій.
У Archos говорять, що новий смарт-годинник матиме тонкий дизайн, він буде сумісний як з власними продуктами Archos, так і з Apple iOS і Google Android. За функціями він буде схожий на годинник Pebble, проте останній коштує в роздріб майже вдвічі дорожче.
У Archos поки що не надали даних про технічні специфікації смарт-годинника, але кажуть, що розробка буде представлена ​​на виставці CES 2014 з 7 по 10 січня в Лас-Вегасі.
Зазначимо, що за останні півроку смарт-годинники стали гарячою темою для багатьох виробників електроніки, таких як Sony, Samsung, Qualcomm і інших. Такі пристрої дозволяють не лише дізнаватися поточний час, але також працювати з соцмережами, новинами, погодою, веб-сайтами та інтернетом загалом.
Як розповіли в Archos, компанія готує лінійку смарт-годинників, а не одну модель. Всі смарт-годинники першої хвилі Archos будуть орієнтовані на роботу з 7-дюймовими планшетами Archos Smart Home Tablet. Також вони будуть здатні інтегруватися з Android- і iOS-пристроями, виконувати роль фітнес-метра, монітора здоров’я, а також агрегатора численних форматів даних.
На виставці CES 2014 також будуть представлені гаджети, які визначать напрямок споживчої електроніки в 2014 році.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас