Фінансова стабільність України не викликає жодних сумнівів - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова стабільність України не викликає жодних сумнівів - Азаров

Казна та Політика
362
Фінансова стабільність в Україні не викликає ніяких сумнівів – про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров у новорічному привітанні, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу уряду.
У привітанні Азарова, зокрема, сказано:
“Поточний рік завершується історичними домовленостями Президентів України та Росії. Відновлення повноцінних партнерських відносин з Російською Федерацією відхилило найгірший сценарій для економіки країни.
Нарешті була визначена справедлива ринкова ціна на газ, зняті обмеження у взаємній торгівлі, визначені стратегічні проекти в промисловій кооперації. Росія в дуже стислі терміни прийняла рішення про виділення Україні 15 мільярдів доларів кредиту на дуже вигідних умовах. Тепер фінансова стабільність в Україні не викликає жодних сумнівів.
Все це дозволяє нашим підприємствам впевнено планувати виробництво і збут продукції в наступному році”, – йдеться у зверненні Миколи Азарова.
“Упевнений, рішення, які були прийняті, розкриють нові можливості для економічного розвитку України.
Переконаний, що талановитий народ України, об’єднаний спільними цінностями і курсом європейських реформ, наступного року зробить значні кроки до поставленої мети: розвитку процвітаючої України”, – додав прем’єр-міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас