Аеропорт «Бориспіль» під час новорічних свят виконає 340 допрейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт «Бориспіль» під час новорічних свят виконає 340 допрейсів

Казна та Політика
188
З найбільшого в Україні Міжнародного аеропорту «Бориспіль» в період новорічних і різдвяних свят – з 25 грудня 2013 по 12 січня 2014 року – буде виконано 340 додаткових чартерних і регулярних рейсів, повідомили в прес-службі аеропорту.
«Всього в період зимових свят, відповідно до оновлених заявок авіакомпаній, аеропорт “Бориспіль” обслужить 340 додаткових чартерних і регулярних авіарейсів на виліт і прибуття, якими планується перевезти понад 55 тисяч пасажирів», – йдеться в повідомленні.
Додаткові польоти з найбільшого аеропорту України під час зимових свят здійснюватимуть авіакомпанії «МАУ», WindRose (Роза Вітрів), «Авіалінії Харкова» та «ЮТейр – Україна».
За повідомленням, програма додаткових польотів до пляжних курортів включає авіасполучення з пунктами на узбережжі Червоного і Середземного морів, на Канарських островах, а також кілька чартерних далекомагістральних безпосадкових рейсів до міст В’єтнаму, Таїланду, Домініканської Республіки, Індії та на Мальдіви.
За даними прес-служби, в період з 25 по 27 грудня поточного року першими двадцятьма передноворічними чартерними рейсами з аеропорту «Бориспіль» пасажири вилетіли до курортів Єгипту, В’єтнаму, Домініканської Республіки, Індії та Туреччини.
Як повідомлялося, раніше Міністерство інфраструктури України повідомило про те, що аеропорт «Бориспіль» в період зимових свят виконає 23 додаткових регулярних рейси, а мережа нерегулярних маршрутів буде розширена до 30 напрямків.
Усього, в цей період з аеропорту заплановано відправити 182 чартерних і 23 додаткових регулярних рейсів і обслужити близько 33 тисяч пасажирів в рамках чартерної програми, а в рамках додаткової – понад 3 тисячі.
За 11 місяців поточного року аеропорт обслужив 7,32 млн пасажирів, з них у міжнародному сполученні – 6,643 млн, у внутрішньому – 676,8 тис. пасажирів.
Аеропорт «Бориспіль» підтвердив свою готовність до безперебійної відправки і прийняття авіарейсів в зимовий період.
Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» – найбільший аеропорт України, лідер на авіаційному ринку країни. Він забезпечує 65% пасажирських авіаперевезень України. З аеропорту «Бориспіль» понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення за понад 100 напрямками.
Технічні можливості аеропорту дозволяють приймати і відправляти повітряні судна цілодобово протягом року, у тому числі в умовах обмеженої видимості і за складних погодних умов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас