Roshen ще не усунув всі порушення - Росспоживнагляд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen ще не усунув всі порушення - Росспоживнагляд

Фондовий ринок
470
Продукція українських фабрик “Рошен” повернеться на ринок РФ, коли будуть усунені всі порушення, повідомила у вівторок т.в.о. керівника Росспоживнагляду Анна Попова.
Вона нагадала, що у російської сторони сформувалися претензії до цукерок “Рошен” у сфері законодавства про захист прав споживачів. При перевірці було виявлено, що нормативна документація, відповідно до якої виготовляються цукерки, відноситься ще до радянського періоду.
“Зауваження відомі. Усунення їх проходить поетапно <…> Ми сподіваємося, що зможемо допустити цю продукцію, щойно будуть усунені всі порушення”, – сказала Попова на брифінгу в Москві.
Раніше повідомлялося, що Москва і Київ до 1 березня 2014 року вживуть заходів для відновлення імпорту в РФ продукції українського кондитерського концерну “Рошен”.
Росспоживнагляд в липні заборонив ввезення до РФ продукції з українських заводів Roshen через претензії до якості. Україна через Всесвітню торговельну організацію зажадала від Росії надати детальний звіт за підсумками інспекції кондитерських фабрик Roshen і попросила зняти заборону на імпорт. Росспоживнагляд в листопаді повідомив, що домовився з Україною про шляхи вирішення питання з поставками продукції Roshen на російський ринок.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас