«ІНТАЛЄВ» автоматизував управління фінансами для ТОВ «Кримська девелоперська компанія» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ІНТАЛЄВ» автоматизував управління фінансами для ТОВ «Кримська девелоперська компанія»

247
Специфіка діяльності девелоперської компанії та стратегічне бачення керівництва «Кримської девелоперської компанії» розвитку бізнесу виявили необхідність побудови автоматизованої системи управління фінансами, що дозволила би аналізувати, контролювати і управляти всіма фінансовими потоками проекту.
Вибираючи партнера для автоматизації управління фінансами, керівництво «Кримської девелоперської компанії» віддало перевагу команді «ІНТАЛЄВ» завдяки її значному досвіду реалізації аналогічних проектів в девелоперських та будівельних компаніях СНД, багатофункціональності програмного продукту «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент», а також особистим рекомендаціям від партнерів.
Проект включав в себе наступні 6 блоків:
•Блок 1. «Розробка методології управлінського обліку та бюджетування»
•Блок 2. «Бюджетне планування»
•Блок 3. «Платіжний календар»
•Блок 4. «Впровадження УТП. Бухгалтерський і податковий облік»
•Блок 5. «Управлінський облік»
•Блок 6. «Документообіг»
Важливою вимогою топ-менеджменту «Кримськоїдевелоперської компанії» було створення універсальної методології бюджетування та управлінського обліку з можливістю масштабування її і на інші проекти компанії.
Завдяки реалізованому проекту «Кримська девелоперська компанія» отримала:
•Повну та достовірну картину господарської діяльності компанії в будь-який момент часу;
•Зменшення ризиків втрати платоспроможності завдяки кращому контролю поточних платежів та цільового використання коштів;
•Підвищення виконавської дисципліни, тощо;
•Масштабованість методології комплексного управління фінансами.
Коментарі менеджера проекту команди ТОВ «Кримська девелоперська компанія» Романа Небесного:
«На наш погляд, запорукою успіху при виконанні всіх робіт стало взаєморозуміння між проектними командами: ми намагалися чітко описувати цілі та результати, які хотіли б отримати, а команда консультантів «ІНТАЛЄВ» чуйно вловлювала і реалізовувала наші побажання, як при розробці методології, так і при автоматизації в програмному продукті. У підсумку керівництво отримало зручний інструмент для контролю стану справ без необхідності постійно знаходитися на об’єкті і занурюватися в деталі операційного управління».
Довідка про компанії
Основною діяльністю ТОВ «Кримська девелоперська компанія» є реалізація інвестиційних проектів з будівництва, девелопменту та здачі в оренду комерційної нерухомості в АР Крим. Одним з таких проектів є найбільший в Криму торгово-розважальний комплекс MEGANOM.
Група компаній «ІНТАЛЄВ» ( http://www.intalev.ua/) – міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних систем управління бізнесом: стратегічне, фінансове, процесне управління.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас