Купити житло в Києві стало доступніше! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купити житло в Києві стало доступніше!

Нерухомість
884
З 28.11.2013 року компанія «Інтергал-Буд» пропонує спільно з «Дельта Банком» унікальні умови придбання квартир у житлових комплексах Яскравиий, Паркові Озера і житловому будинку на Саперно-Слобідській, 93. Тепер купити квартиру в Києві можна в кредит на строк до 15 років зі ставкою від 8,99 % річних в грн. Рішення про видачу кредиту банк приймає незалежно від розміру заробітної плати, зазначеної в довідці про доходи Позичальника.
Додаткові переваги програми:
- Ставка фіксується на весь період кредитування;
- Відсутня комісія за обслуговування кредиту та його дострокове погашення;
- Перший внесок від 20 % вартості квартири;
- Схема погашення на вибір – ануїтет або стандартна схема.
Стабільність і впевненість у завтрашньому дні, незалежність від валютних коливань, вигідна інвестиція – безсумнівні переваги придбання квартир від надійного забудовника «Інтергал-Буд».
Житловий комплекс «Паркові Озера» знаходиться в Дніпровському районі поруч з парком “Перемога” і метро «Дарниця». У житловому комплексі «Паркові Озера» передбачена повноцінна інфраструктура для життя – дитячий садок, наземний паркінг, торговий центр з супермаркетом «Новус». У житлових будинках розташовані офіси і зона послуг, на території облаштовані дитячі та спортивні майданчики. Територія комплексу упорядкована і озеленена. Здано в експлуатацію та заселено вже 4 будинки комплексу. Паралельно ведуться роботи з будівництва 5 і 6 будинків II черги, 7 і 8 будинків ІІІ черги і 16 будинок V черги проекту .
Житловий комплекс «Яскравий» розташований в Оболонському районі недалеко від метро Мінська і входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе будівельний гіпермаркет «Леруа Мерлен», торговий центр «Полярний» з супермаркетом «Амстор» і супермаркетом побутової техніки «Фокстрот». Наявність повноцінної власної інфраструктури – дитячого садка, дитячих і спортивних майданчиків, міні-футбольного поля, парковки, офісів і зони послуг на перших поверхах, дозволяє отримати європейський рівень життя, не виходячи за територію комплексу. Перший будинок ЖК «Яскравий» введений в екслуатацию і заселений. На даний час ведеться будівництво 2 будинку ІІ черги і 3 будинку ІІІ черги.
Житловий будинок на Саперно-Слобідській , 93 підійде активним людям, що прагнуть жити в безпосередній близькості до центру міста. Введення в експлуатацію намічений на грудень 2013 року і вже навесні житловий будинок прийме своїх перших мешканців. Інфраструктура включає в себе дитячий та спортивний майданчики, будівельний гіпермаркет «Леруа Мерлен» з торговою галереєю та паркінгом. Відмінна транспортна розв’язка дозволить дістатися до центру міста протягом 5-7 хвилин.
Унікальна особливість житлових комплексів «Інтергал-Буд» в тому, що квартири здаються з повноцінним сучасним оздобленням «під ключ» і готові до заселення після введення будинку в експлуатацію.
За більш детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу за тел.: (044) 200-03-43, 220-01-11.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас