Луценко озвучив свій план революції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко озвучив свій план революції

2157
Лідер “Третьої Української Республіки” Юрій Луценко назвав три основні факти, які допоможуть розв’язати ситуацію в країні.
Такий план він озвучив під час прес-конференції в Києві. “Перше — очистити вулиці української столиці, від карателей “Беркуту” та бандитів-“тітушок”. Друге — відправити у відставку уряд Азарова, який викликав всю цю хвилю народного обурення. Третє — відпустити політв’язнів та законодавчо гарантувати неприпустимість і неможливість політичних репресій щодо студентів та службовців.
А всього сказаного мало. Насправді в існуючому правовому полі, змагатися з Януковичем немає можливості, вся повнота влади належить одній людині. В таких реаліях ми живемо вже багато років”, – наголосив Луценко. Окрім того він зауважив, що необхідно змінювати ці реалії, систему влади.
“Саме тому Майдан у Києві має продовжуватися і не має зменшувати своєї потуги. Бо тільки він дає силу опозиції, план мирної законодавчої революції, зміни системи влади в країні. Більше того саме майдан є джерелом можливого розколу правлячої більшості Верховної ради. Майдан і його представники з опозиційних фракцій мають працювати над тим, щоб знайти союзників, які незадоволени всевладдям “Межигірської сім’ї”, – висловив думку лідер “Третьої Української Республіки”.
Він наголосив, що виконання плану не зводить лише до зміни уряду, оскільки треба системно працювати та орієнтуватися на всі групи населення.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас