"Суперкар" від ВАЗ: з'явился "гоночна версія" Lada Granta — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Суперкар" від ВАЗ: з'явился "гоночна версія" Lada Granta

Фондовий ринок
774
У мережі з’явилися фотографії рестайлінгової Lada Granta Sport інноваційної модифікації Light. Вона призначена для заїздів по гоночних треках. Підготовкою машини займаються представники компанії “ТМС-Спорт”, а також відділення “Лада Спорт”.
Lada Granta Sport оновленої версії буде комплектуватися 1,6-літровим силовим агрегатом, що і звичайна версія. Мотор розвиває 118 к.с і працює в тандемі з 5-ступінчастою МКПП. Час розгону цієї спортивної машини від 0 до 100 км/год займає приблизно 9,5 сек.
В порівнянні із звичайною Granta машина стала важче на 20 кг, але за рахунок оснащення модернізованими пружинами і амортизаторами центр її маси був дещо знижений. Інженери обладнали автомобіль інноваційної гальмівною системою з ABS, а також змінили кути установки коліс і геометрію підвіски.
Крім цього модифікація Light стане доступна зі спортивним кермом і спеціальним каркасом, які пройшли сертифікацію безпеки, совершенствованной системою пожежогасіння, сидіннями-ковшами.
Вартість однієї машини Lada буде становити приблизно 25,5 тисяч доларів. Шість таких спортивних автомобілів планують використовувати, як пілотний проект для автошколи в Казані, а саме для контраварійної їзди.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас