Опозиція намагається використовувати спонтанний громадський рух - ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиція намагається використовувати спонтанний громадський рух - ПР

Особисті фінанси
1000
Народний депутат Анна Герман вважає, що зараз опозиція намагається використати спонтанний громадський рух, що виник в українському суспільстві. На думку нардепа цього робити не слід, про це вона сказала у коментарі УНН.
“Не слід пороти гарячку. І насамперед, опозиції не треба використовувати цей спонтанний рух громадянського суспільства, зокрема студентства. Це свідчить про високу свідомість українського суспільства. Опозиція намагається це зараз перетягнути і взяти з цього політичні дивіденди. Цього не треба робити. Слід дивитися на ситуацію спокійно. І треба, в першу чергу, думати про те, щоб не програла країна, а не виграла та чи інша політична сила”, – сказала А.Герман.
Вона зазначила, що європейський вибір – це вибір суспільства і вибір Глави держави.
“Це європейський вибір – вибір, який всі ми разом зробили і до якого ми прийдемо. Я знаю, що Президент ніколи іншого вибору, другої дороги не декларував і не заявляв. Я вірю в те, що український лідер і лідери світові, європейські сядуть за стіл переговорів. Вірю, Європа і Ссіт зрозуміють, що Україні потрібна більш потужна допомога для того, щоб зберегти її економіку, зберегти робочі місця, підприємства, зберегти соціальний захист людей. Для цього Україні потрібна велика допомога і підтримка. Я думаю, що Європа і світ таку підтримку Україні повинні надати. Я переконана, що Європа і світ розуміють, як Україні важко йти під тим тиском, який вона відчуває”, – сказала А.Герман.
Вона зазначила, що лідери країн ЄС розуміють, наскільки Україна важлива в контексті європейської політики.
“Я думаю, що асоціація буде підписана. Я думаю, що прийдуть до спільного розуміння ситуації”, – сказала А.Герман.
На її думку добре, що український народ виявився не байдужим. Разом з тим вона зазначила, що напрямок на євроінтеграцію – президентський напрямок.
Відповідаючи на запитання журналіста про те, чому в ці дні мовчить Президент, А.Герман сказала: “Президент ніколи не робить поспішних заяв і висновків. Я думаю, що Президент аналізує ситуацію. Більше того, я думаю, що Президент багато робить в ці дні для того, щоб врегулювати ситуацію. Я думаю, що його думку ми почуємо незабаром”.
А.Герман зазначила, що ніколи не чула від Глави держави заяв про відмову від євроінтеграції.
Разом з тим вона підкреслила , що Європа має розцінювати Україну як рівноцінного партнера.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас