Азаров обіцяє не допустити повтору 2004 року - "тут ми, як кажуть, не будемо гратися" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров обіцяє не допустити повтору 2004 року - "тут ми, як кажуть, не будемо гратися"

Казна та Політика
8558
Прем’єр-міністр України Микола Азаров не боїться масових акцій на підтримку євроінтеграційного курсу України, але обіцяє, що уряд буде уважно за цими подіями стежити.
“Звичайно, ні”, – сказав він в інтерв’ю російському Першому каналу, відповідаючи на запитання журналіста, чи не боїться він “майданів”.
Водночас український прем’єр повідомив, що уряд буде уважно відслідковувати, які саме технології застосовуються до організації цих акцій і звідки вони фінансуються.
“Ми знаємо, що такі акції фінансуються. Наприклад, якщо це все робиться в рамках законодавства, то це нормально. Якщо це робиться з порушенням законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде себе вести так, як поводив у 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалося технічне повалення законного уряду”, – сказав прем’єр.
“Тут ми, як кажуть, не будемо гратися. Будемо розповідати своїм людям, пояснювати, що все має бути в рамках Конституції і закону”, – додав він.
Азаров також зазначив, що він несе відповідальність за всі заяви, які він озвучує, “адже якщо я сказав слово неправди, мене дуже легко залучити до відповідальності”.
Нагадаємо, з вечора четверга, 21 листопада, на Майдані почалася безстрокова акція протесту за підписання угоди про асоціацію з ЄС. У неділю відбувся наймасовіший мітинг: за підрахунками опозиції на Майдан і Європейську площу вийшло близько 100 тис. людей, в МВС нарахували 50 тис. Під будівлею Кабміну дійшло до сутичок, під час яких застосували сльозогінний газ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас