Трейдер - це професія чи хобі? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трейдер - це професія чи хобі?

Валюта
901
Реклама проникла всюди. Важко уявити собі користувача інтернет, який не чув про ринок Форекс (Forex), про професію трейдера, про можливість кинути все і жити розкошуючи тільки з торгівлі. Чи є в цьому хоч крапля правди?
Почнемо з ринку Форекс. Форекс один для всіх, для жителя України, Росії, Англії чи Австралії. Так що, не може бути хорошого або поганого. Існують брокери, посередницькі компанії, вони бувають різні. Їх вплив на результат великий, але лише тому, що більшість прагне працювати з новачками і у власних інтересах формує у майбутніх трейдерів неправильне ставлення до торгівлі (трейдингу). Головне питання в тому, чи можливо жити тільки на дохід від роботи на ринку Форекс? Відповідь однозначна: Так! Є тисячі тих, хто вже живе так. Професійних трейдерів серед російськомовних поки мало з об’єктивних причин. Клас білих комірців почав формуватися за кордоном раніше на 120 років. Умови торгівлі вітчизняних брокерів тільки в останні роки стали конкуренти і до нас активно приходять іноземні компанії. Відсутність культури інвестування – чергова перешкода. Щоб жити з трейдингу необхідно стати професіоналом і шлях до цієї вершини значно важче, ніж у рекламних проспектах.
Тепер основні омани. Торгівля на рівні хобі (хобі – несерйозне заняття у вільний від важливих справ час), між пивом і футболом озолотить вас. Періодична торгівля, на основі технічних видів аналізу, швидше за все, буде збиткова. Укладання угод на підставі важливих макроекономічних показників або значимих новин можуть принести прибуток. У вас є годинка, чому б не «зрубати» грошей? Можливо, вам і вдасться кілька разів отримати дохід, але на довгостроковому періоді – отримаєте збиток. Якщо на ринок у вас немає часу, то треба торгувати не короткостроково, а довгостроково! Чим менше часовий інтервал ви аналізуєте, тим більше в ньому одномоментного «шуму». Мало часу – торгуйте довготривало і дуже маленьким обсягом. А краще, станьте інвестором.
Інвестор. Щоб бути успішним при інвестуванні, приділяйте більше часу і уваги вибору керуючого до початку співпраці, а після початку – дайте час і не заважайте.
Трейдинг як джерело додаткового доходу. Маленький капітал, хороша основна робота, немає бажання ризикувати поточним рівнем життя, – все це не заважає вам серйозно ставитися до роботи на Форекс, дисципліновано слідувати торговельній системі, дотримуватися правил управління капіталом і отримувати стабільний прибуток!
Підсумки. Трейдер це цікава робота, яка може забезпечити професіоналу високий дохід. Трейдинг, як додаткове джерело доходу, цікавий при належній увазі і старанності. Бути трейдером на рівні хобі – звести все до гри.
Дана стаття підготовлена ​​з використанням матеріалів сайту компанії Admiral Markets.
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас