6 листопада буде вихідним у Києві для комунальних підприємств, шкіл та дитсадків - остаточне рішення КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

6 листопада буде вихідним у Києві для комунальних підприємств, шкіл та дитсадків - остаточне рішення КМДА

Особисті фінанси
811
У Києві 6 листопада, день святкування 70-річчя звільнення столиці від фашистсько-німецьких загарбників, буде вихідним для всіх, крім працівників центральних органів влади, повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.
“6 листопада в Києві буде вихідний. Учора Кабінет міністрів підтримав нашу ініціативу. Це буде вихідний для всіх, за винятком працівників центральних органів влади – вони будуть працювати”, – пояснив Попов.
У той же час, за його словами, для працівників бізнес-структур це є рекомендацією. Попов пояснив, що в цей день також не працюватимуть не тільки комунальні підприємства, а й школи і дитячі сади.
Голова КМДА зазначив, що необхідність в оголошенні 6 листопада вихідним днем ​​пов’язана з тим, що в столиці проходитимуть масові акції, в яких візьме участь велика кількість мешканців столиці.
У той же час, як повідомили в прес-службі КМДА, лікарні, поліклініки та інші медустанови в українській столиці 6 листопада будуть працювати в режимі робочого дня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас