Киянам пощастило: Кабмін дозволив зробити 6 листопада вихідним у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам пощастило: Кабмін дозволив зробити 6 листопада вихідним у Києві

Особисті фінанси
2611
З нагоди 70-ї річниці визволення столиці від нацистських загарбників Кабінет міністрів України дозволив Київській міській державній адміністрації зробити 6 листопада в Києві вихідним днем.
Про це сьогодні повідомив перший заступник міністра Кабміну Владислав Забарський.
“Сьогодні прийнято рішення, що 6 листопада буде для міста Києва і Київської міськадміністрації та їх органів вихідним”, – сказав він.
При цьому Забарський зазначив, що мова йде тільки про Київські міськадміністрації і підприємства, що перебувають у комунальній власності, але не стосується центральних органів виконавчої влади, які будуть працювати в звичайному режимі. Він також повідомив, що Кабмін поки не розглядав питання про перенесення робочих днів у 2014 році, зокрема, на новорічні свята.
Крім вищесказаного звернемо увагу, що з нагоди 70-ї річниці визволення Києва від нацистських загарбників в рамках Міжнародного військово-історичного фестивалю “Даєш Київ!” 3 листопада в 12:00 в урочищі Ситняки Деснянського району відбудеться реконструкція епізоду бою з форсування водної перешкоди і захоплення плацдарму.
Пізніше, безпосередньо 6 листопада, на Хрещатику відбудеться військово-історична хода та парад духових оркестрів, а завершиться святковий день стилізованою концертною програмою на Майдані Незалежності та святковим феєрверком.
Також варто нагадати, що 29 жовтня Україна відзначала День визволення від нацистських загарбників. У рамках пам’ятної дати по всій країні відбулися акції та заходи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас