Goldman Sachs відучує молодих аналітиків від роботи у вихідні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs відучує молодих аналітиків від роботи у вихідні

Особисті фінанси
454
Найбільший американський інвестиційний банк Goldman Sachs відучує своїх аналітиків від роботи на вихідних, повідомляє Bloomberg. Фінансова організація зайнялася переглядом системи вимог для своїх початківців-співробітників, а також заохочень для них.
Крок був зроблений для того, щоб змінити стереотип про банки Уолл-Стріт, як про місце, де працівник-початківець змушений проводити по 100 годин на тиждень на своєму робочому місці.
Раніше Goldman Sachs вже почав активну боротьбу за кадри, замінивши дворічні контракти з аналітиками на повне працевлаштування. Банк створив «робочу групу з організації праці банківських службовців-початківців», яка займеться поліпшенням умов праці співробітників, а також забезпеченням їх кар’єрного зростання. При цьому чисельність персоналу в аналітичних відділах буде збільшена. Число нових співробітників в 2013 році зросте на 23 відсотки до 332 осіб.
У поточному році голова Goldman Sachs Ллойд Бланкфейн закликав своїх нових співробітників мати інтереси за межами фінансового світу. У своїй промові він заявив, що є знавцем історії, тоді як його попередник, колишній міністр фінансів США Генрі Полсон, вивчав англійську літературу .
Зарплати в найбільших кредитних установах США останнім часом скоротилися, так що їх керівництво шукає інші способи заохочення персоналу. Крім того, посилилася конкуренція банків з фондами прямих інвестицій, які все частіше переманюють молодих співробітників до себе.
У середньому аналітики Уолл-Стріт мають базовий заробіток в межах 70-90 тисяч доларів на рік, а бонуси і премії збільшують загальний розмір компенсації до 140 тисяч.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас