Обшук закінчився - офіси російської дочки "Приватбанку" в Санкт-Петербурзі вже працюють у звичному режимі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обшук закінчився - офіси російської дочки "Приватбанку" в Санкт-Петербурзі вже працюють у звичному режимі

Світ
963
Всі чотири офісу ЗАТ МКБ “Москомприватбанк” в Санк -Петербурзі, задіяні 24 жовтня для проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінальної справи за фактами нецільового використання бюджетних коштів, 25 жовтня працюють у звичному режимі.
Як повідомила прес-служба банку, завдяки організаційній підтримці, наданій Санкт-Петербурзькою філією ЗАТ МКБ “Москомприватбанк” співробітникам органів МВС Росії, всі необхідні слідчі дії були завершені до кінця дня четверга.
“Сьогодні всі наші Пітерські офіси обслуговують клієнтів у звичному режимі, – говорить голова правління ЗАТ МКБ “Москомприватбанк” Дмитро Барбаянов. – Завдяки чіткій організації проведення слідчих дій з боку органів МВС Росії і банку , незважаючи на великий обсяг виконаної роботи, її вдалося завершити в максимально короткі терміни”.
Нагадаємо, 24 жовтня 2013 Санкт-Петербурзька філія ЗАТ МКБ “Москомприватбанк” надала співробітникам органів МВС Росії організаційну підтримку в рамках розслідування кримінальної справи, відкритої за фактом нецільового використання бюджетних коштів. Як повідомили в банку, проведення санкціонованих судовими органами слідчих дій здійснюється з урахуванням необхідності обробки досить великого обсягу інформації, в цій роботі задіяні чотири операційних офіси “Москомприватабнка” в Санкт-Петербурзі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас