ПриватБанк підвищив безпеку банкоматів і терміналів самообслуговування - впровадивши інноваційну систему безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк підвищив безпеку банкоматів і терміналів самообслуговування - впровадивши інноваційну систему безпеки

Особисті фінанси
2184
ПриватБанк завершує впровадження інноваційної системи безпеки, яка дозволить практично виключити можливість доступу потенційних грабіжників до сейфів з грошовими коштами банкоматів і терміналів самообслуговування. Як повідомили в Службі безпеки банку, нова система використовує найбільш досконалі на сьогодні засоби захисту і дозволяє нейтралізувати дії злочинців при спробі доступу до грошових коштів.
 
“Сьогодні ми використовуємо зовсім нові для України технології захисту, які дозволяють нейтралізувати грабіжників, які намагаються дістатися до сейфів банкоматів і терміналів, на час, достатній для прибуття групи швидкого реагування охоронної служби, – говорить керівник Служби безпеки Приватбанку Станіслав Крижановський. – Це високотехнологічний комплекс засобів безпеки, який включає в себе як засоби фізичного, так і електронного захисту і стеження за об’єктами”.
 
За даними Служби безпеки банку, в першу чергу нова система безпеки застосовується в банкоматах і терміналах, розташованих не тільки у відділеннях банку, а й у дрібних торгових точках і сільській місцевості. До кінця нинішнього року таким комплексним захистом будуть обладнані більш 8190 банкоматів і 9300 терміналів самообслуговування ПриватБанку в усіх регіонах України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас