Дорогі традиції: американці витратять $2,6 млрд на костюми на Хеллоуїн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорогі традиції: американці витратять $2,6 млрд на костюми на Хеллоуїн

Особисті фінанси
875
Американці витратять $2,6 млрд на костюми для святкування Дня всіх святих – Хеллоуїн. При цьому найпопулярнішим традиційно залишається костюм відьми для жінок і супергероя для чоловіків.
При цьому витрати на костюми для дорослих можуть виявитися більшими, ніж на дитячі наряди – $1,2 млрд проти $1 млрд. Ще $330 млн піде у американців на святковий одяг для домашніх вихованців.
Уподобання американців у виборі костюмів залишилися незмінними – найпопулярнішим вбранням до Хеллоуїну стане костюм відьми (так одягтися планують 5 млн американок) і різних супергероїв, з яких найбільш популярний Бетмен – в чорних масках і латексному костюмі з накладними мускулами на вечірки прийдуть 2,9 млн американців.
Про це свідчать результати опитування, проведеного Національною федерацією роздрібної торгівлі (National Retail Federation, NRF), повідомляє MarketWatch.
Тим часом у HalloweenCostumes.com відзначають особливий попит на святковий одяг, пов’язаний з телесеріалами. Це підтверджує також список найбільш популярних інтернет-запитів, складений Google.
Зокрема, до десятки найбільш бажаних костюмів входить наряд міньйона (персонажа мультфільму Бридкий я 2 від Universal Studios, що став хітом у літньому прокаті), Уолтера Уайта, головного героя серіалу У всі тяжкі від каналу AMC, і Дейенеріс Таргаріан, героїні фентезі-серіалу Гра престолів, що випускається каналом HBO.
Хеллоуїн буде відзначатися 31 жовтня. Костюмовані вечірки є невід’ємною традицією святкування Дня всіх святих в Америці. Це свято знаменує початок осіннього святкового сезону, коли продажі в США досягають свого піку.
Нагадаємо, що в жовтні минулого року проти Хеллоуїна виступила церква Польщі. Священнослужителі вважають, що це свято набуло в своєму нинішньому вигляді ознаки окультних ритуалів, що суперечить положенням католицької віри і християнства в цілому.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас