Телеканал "Росія" пророкує Януковичу еміграцію і "холодок по спині" (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Телеканал "Росія" пророкує Януковичу еміграцію і "холодок по спині" (ВІДЕО)

Казна та Політика
3317
Центральний державний канал “Росія 1” в недільному випуску новин передбачив еміграцію Віктора Януковича після того, як він звільнить Юлію Тимошенко.
“До цих пір здавалося, що президент України готовий будь-якою ціною підписати Угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом, але зараз складається таке враження, що якийсь холодок пробіг по його спині. Причина в тому, що угоди ще немає, а нові начальники, яких Янукович знайшов собі в Європі, вже починають віддавати йому накази”, – говорить ведучий програми “Вести Недели” Дмитро Кисельов.
“А холодок по спині Януковича біжить тому, що виявився він перед крисоловкою: там – сир, але звільнити Тимошенко – це наче зняти з упору зубчасту скобу, яка ламає хребет… Янукович розуміє, що Юлю на волі йому не здолати. До президентських виборів в Україні менше півтора року, з економікою – труба, ЄС відчутних грошей не дасть, а Тимошенко після тюрми розправиться стрімко, немов сильно закручена пружина. Втім, “розправиться” – гра слів: і розпрямиться, і розправиться з кривдником. Тоді вже за кордоном доведеться ховатися Януковичу”, – продовжив телеведучий.
При цьому він зазначив, що в списку ООН за рівнем щастя Україна знаходиться на “сумному” 87-му місці.
“Перспективи зовсім тривожні. Рейтинги – “сміттєві” або на межі з негативним прогнозом. Уряд перейшов до вексельної системи розрахунків – ось вам папірець, заплатимо по ньому коли-небудь. Втім, Україна вже запустила і друкарський верстат – штампує гроші, щоб погасити бюджетний дефіцит. Значить, три-чотири місяці – і гривня полетить вниз, а ціни поповзуть вгору”, – розповів Кисельов.
Відзначивши, що Путін врятував Україну, дозволивши дати кредит на 750 мільйонів доларів, Кисельов, втім, підкреслив, що “принципово в траєкторії України це нічого не змінює”.
“У міру того як будь-яка держава слабшає, падає її імунітет – здатність приймати нові виклики. Зазвичай країна починає кришитися. Тривожні дзвіночки, наприклад, вже чути в Крим , де активізується так звана Ісламська партія звільнення – “Хізб ут-Тахрір”, – сказав він.
Далі слідує сюжет про форум ісламістів у Криму.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас