Ціна і якість ліків - очевидна вигода, яку будуть відчувати українці від співпраці з ЄС, - МОЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна і якість ліків - очевидна вигода, яку будуть відчувати українці від співпраці з ЄС, - МОЗ

Особисті фінанси
617
Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова зустрілася з Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Саймоном Смітом. Про це повідомили у прес-службі МОЗ.
Посол у своєму вступному слові запропонував українському Міністру не говорити про загальні питання, оскільки вважає цей візит не лише дипломатичним, але і практичним.
За його словами, британська місія в Україні в числі іншого займається питаннями співпраці наших країн на фармацевтичному ринку. Безпосередньо інвестиціями, які вкладаються британськими компаніями в український фармацевтичний сектор. І його робота в якості Посла, всіляко підтримувати такі інвестиції, особливо ті, що дозволяють Україні постійно знижувати рівень смертності. А це, як сказав Саймон Сміт, для будь-якого міністра охорони здоров’я, будь-якої країни, є великим викликом.
У свою чергу, міністр запевнила британську сторону, що МОЗ України зацікавлений у зниженні цін на європейські ліки для українських громадян і проводити постійну роботу з адаптації українських медичних норм до стандартів, якості та процедур, що діють на території Євросоюзу.
“Ціна і якість ліків – це очевидна вигода, яку будуть відчувати українці від співпраці з Євросоюзом” – резюмувала на зустрічі Раїса Богатирьова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас