Азаров: питання Тимошенко майже вирішене - на "гуманних засадах" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: питання Тимошенко майже вирішене - на "гуманних засадах"

Казна та Політика
1648
Україна наблизилася до вирішення питання екс-прем’єра України Юлії Тимошенко на «гуманних засадах». Цю тезу прем’єр-міністр України Микола Азаров підтвердив в інтерв’ю The Independent.
«Ми дуже близькі до вирішення цього питання», – сказав Азаров, коли його запитали про рішення «питання Тимошенко», – зазначає видання.
За словами Азарова, українське керівництво попросили розглянути питання звільнення Тимошенко «зважаючи на гуманне ставлення» до екс-прем’єра «як до жінки, політика і в зв’язку з її хворобою».
Як повідомлялося, у п’ятницю, 4 жовтня, Тимошенко прийняла запрошення екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса продовжити лікування в Німеччині.
У той же день Кокс і Кваснєвський передали Президенту Януковичу прохання про помилування Тимошенко.
Тимошенко перебуває за гратами з 5 серпня 2011 року. Її засудили за перевищення службових повноважень при укладанні газових угод з Росією в 2009 році.
Також нагадаємо, що представник Міністерства закордонних справ Німеччини Андреас Пешке заявив, що пропозиція уряду Німеччини щодо лікування колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко все ще в силі.
Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле заявив про готовність німецької сторони прийняти на лікування екс-прем’єра України Юлію Тимошенко.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас