Сьогодні більшість українців готові інвестувати в новий будинок, а не у вторинний ринок - Київміськбуд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні більшість українців готові інвестувати в новий будинок, а не у вторинний ринок - Київміськбуд

Нерухомість
799
Українці готові інвестувати в нові будинки. Про це сказав голова правління – президент ПАТ “ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір, повідомляє прес-служба компанії. Кушнір зазначив, що динаміка розвитку первинного ринку останніх років яскраво свідчить, що громадяни віддають перевагу квартирам в новобудовах.
“Якщо раніше превалював “вторинний ринок”, то сьогодні більшість людей готові інвестувати саме в новий будинок. Новий будинок – це нова якість життя. Нові комунікації, вікна, двері, матеріали, з яких він будується.
До того ж, метраж в новобудовах набагато більший. Ціна ж квартири в новому будинку практично дорівнює ціні житла на “вторинці”. Більше того, якщо будинок зводять монолітно – каркасним способом, ви, на етапі будівництва, можете змінити планування квартири. А перенесення стіни в старому будинку вимагає великої кількості узаконень та дозвільних документів, а часто просто неможливе через розташування несучих конструкцій. Переваг у нового будинку безліч, тому ринок первинного житла впевнено обігнав “вторинку” і здавати свої позиції не збирається”, – сказав Кушнір.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас