Ахметов завершив поглинання найбільшої телекомунікаційної компанії України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов завершив поглинання найбільшої телекомунікаційної компанії України

Казна та Політика
1632
Холдинг СКМ і група EPIC (Австрія) завершили операцію купівлі-продажу 100% акцій компанії UA Тelecominvest Limited, якій належать 100% ТОВЕСУ”, що у свою чергу, володіє 92,79% акцій “Укртелекому”, йдеться в повідомленні СКМ, оприлюдненому в п’ятницю.
“У фокусі “Укртелекому” буде подальший розвиток послуг широкосмугового доступу в інтернет і посилення орієнтації бізнесу на клієнта”, – наводяться в повідомленні слова керуючого директора SCM Advisors (UK) Limited, що виступив радником по угоді, Іллі Архипова.
У повідомленні також наголошується, що новий власник продовжить виконувати всі зобов’язання згідно з умовами приватизаційного конкурсу та договору з Фондом державного майна України.
Як повідомлялося, 3 червня 2013 СКМ і група EPIC (Австрія) підписали договір купівлі-продажу 100% акцій компанії UA Тelecominvest Limited, якій належать 100% ТОВЕСУ”, у свою чергу, володіє 92,79% акцій “Укртелекому”.
У вересні СКМ отримав дозвіл на придбання телекомоператора.
У портфелі СКМ, окрім “Укртелекому” та VEGA, є ще 45%-а частка третього за величиною оператора мобільного зв’язку “Астеліт”, а також оператор ММДС (володіє ліцензією на WiMAX).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас