Януковичу пригрозили біблійним прокляттям - його "вже читають старці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Януковичу пригрозили біблійним прокляттям - його "вже читають старці"

Особисті фінанси
3080
Проти президента України Віктора Януковича вирішили застосувати біблійну молитву-прокляття. Про це заявила депутат Верховної Ради від опозиції Олександра Кужель.
«Знаєте, до мене приїжджали монахині з монастиря, – розповіла вона на прес-конференції. – Вони сказали страшну річ, що старці, які попереджали Януковича, щоб він припинив… Адже і для церкви погано, коли люди озлоблюються, немає грошей. Вони сказали, що вони як би об’єдналися і читають 108 Псалом проти Януковича».
Про яких конкретно «старців» йдеться, опозиціонерка не уточнила. У той же час вона зазначила, що президент «повинен розуміти наслідки». «Можна сховатися від Тимошенко, можна заткнути опозицію, але від Бога не сховаєшся», – заявила вона.
Від себе Кужель додала, що молиться за звільнення екс-прем’єра, лідера опозиційної «Батьківщини» Юлії Тимошенко, а також за підписання угоди між Україною та Євросоюзом.
108-й Псалом (за іншою нумерації – 109-й) з біблійної книги Псалтир являє собою звернення до Бога з скаргами на ворога того, хто молиться, а також списком проклять на адресу цього ворога. Там містяться такі заклики, як «нехай дні його будуть короткі, посаду його прийме інший», «так будуть сини його сиротами, а жінка його – вдовою», «так стягне лихвар на все, що є у нього, і нехай розграбують чужі праці його».
Автором 108-го Псалма вважається цар Давид.
У США кілька років тому цією молитвою погрожували президентові Бараку Обамі його опоненти.
За матеріалами:
ОстроВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас