Більше 1,5 тис звільнених співробітників Nemiroff вийшли з вилами проти голови Немирівської РДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше 1,5 тис звільнених співробітників Nemiroff вийшли з вилами проти голови Немирівської РДА

Особисті фінанси
3163
1 жовтня в Немирові почалася безстрокова акція протесту проти голови Немирівської РДА. Понад півтори тисячі людей вийшли з вилами до будівлі районної адміністрації і зажадали відправити у відставку її голову Михайленко.
Активісти заявляють, що якщо до 15 жовтня робота підприємства не буде відновлена​​, реєстратор не виконає рішення суду і відмовиться внести запис про зміну генерального директора ДП “УВК “Nemiroff”, вони мають намір вдатися до більш радикальних дій, щоб справедливість восторжествувала.
Нагадаємо, жителі міста, чиї інтереси неодноразово порушувалися в результаті діяльності Михайленко, зажадали відправити його у відставку і написали лист голові Вінницької обласної державної адміністрації Івану Мовчану.
“Аморальна поведінка і конфлікт державних і особистих бізнес-інтересів Михайленко не сумісні з посадою держслужбовця”, – говорилося в листі губернатору.
Як повідомлялося раніше, 10 липня Вищий господарський суд України поставив крапку у суперечці між колишнім менеджментом ДП “УВК “Nemiroff” і власником підприємства компанією Nemiroff Holdings Limited, і остаточно усунув сім’ю Глусь від управління українською дочірньою структурою холдингу. Незважаючи на це, екс-менеджмент продовжує утримувати контроль над підприємством.
У Nemiroff Holdings Limited впевнені, що дії Державного реєстратора Немирівської районної адміністрації у Вінницькій області А.Лахніка сприяли незаконному контролю над підприємством з боку екс-менеджменту ДП “УВК “Nemiroff”. На даним момент вже колишній держреєстратор перебуває під слідством. Пізніше, на цій посаді його змінив О.Чухно. Однак він також відмовився виконати рішення Вищого господарського суду України і саботує виконання своїх службових обов’язків. Діяльність реєстраційної служби паралізована.
 Також паралізована і робота заводу, виробництво горілчаної продукції призупинено, почалися масові звільнення.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас