Київські таксисти збираються підняти ціни на проїзд, в Партії регіонів радять комуністам пересісти за російські машини, а екс-міністр економіки України говорить про стабільність гривні з Чехії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські таксисти збираються підняти ціни на проїзд, в Партії регіонів радять комуністам пересісти за російські машини, а екс-міністр економіки України говорить про стабільність гривні з Чехії

Валюта
799
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 1 жовтня.
- Внаслідок обмеження торгівлі підакцизними товарами можуть закритися від 50 до 80 тисяч кіосків
- Таксисти Києва придумали спосіб підвищити ціну на проїзд на 10 грн
- Економію від об’єднання Митниці і Податкової оцінили в 2 млрд. грн
- За 10 років оборот готівки в Україні впав на 15%
- З початку року дефіцит держбюджету склав 34,75 млрд гривень
Глава адміністрації Президента Росії Сергій Іванов про те, що через асоціацію з ЄС Україна стане великим експортером робочої сили
“Ми поважаємо будь-який суверенний вибір будь-якої суверенної держави. Україна хоче зробити свій вибір, вона його практично зробила, ми цей вибір поважаємо. Які наслідки цього вибору? За оцінками наших експертів, у разі вступу в асоціативні члени Євросоюзу Україна втратить на торгівлі з Росією мінімум 12 млрд дол на рік. Ми не змушуємо Україну змінити вектор свого розвитку, ми просто говоримо, що за “а” послідує “б”.
“Вибори президента України відбудуться в один тур. Я не стверджую, а лише припускаю таку можливість. Як показує практика, лідер в першому турі перемагає і в другому. Тому, враховуючи значну економію державних коштів, які витрачаються на проведення інших турів – вибори в один тур більш реалістична ідея. Більше того, така ініціативи існує, і активно обговорюється можливість реалізації шляхом прийняття змін виборчого законодавства в парламенті. Сумнівів, що ці зміни будуть підтримані більшістю голосів – немає”
Депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що у комуністів подвійні стандарти щодо євроінтеграції
“Нехай лідери комуністичної партії з мерседесів пересядуть на російські машини. Носять російські костюми, вчать дітей в Росії, а не в Брюсселі чи в Лондоні. Нехай їздять відпочивати не в Ніццу, а десь на Азовське море, і це буде найкраще переконання, що Митний союз краще євроінтеграції”
Заступник голови фракції Партії регіонів Олег Зарубінський про те, що Росія б’ється в пропагандистських конвульсіях
“Пропагандистські конвульсії, які зараз є в північній столиці, є певною рефлексією на те, що Україна чітко визначилася з європейським прогресом. Надзадачею, мрією російського естеблішменту для самореалізації, утвердження своєї сили у свідомості російського населення є збирання земель… Без України цей мегапроект неможливий”
Колишній міністр економіки України Богдан Данилишин прогнозує стабільність гривні до кінця зими
“Населення з початку 2013 року, збільшило вклади в комерційних банках на загальну суму 44,7 млрд грн. З них безпосередньо в гривнях, приріст вкладів склав – 44,3 млрд грн, а в іноземних валютах – менше 0,5 млрд грн. Всі це прямо вказує на відсутність девальваційних очікувань з боку населенні. Існують передумови для забезпечення стабільності національної валюти протягом осені 2013 – зими 2014 року”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас