Кожен восьмий британець готовий проміняти дівчину на новий iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен восьмий британець готовий проміняти дівчину на новий iPhone

Світ
5718
Результати опитування, організованого британським сайтом SaleLand.co.uk можуть спантеличити дівчат. З 550 чоловіків, які відповідали на нього, кожен восьмий готовий залишитися самотнім, якщо взамін йому дістанеться iPhone 5S. Три відсотки опитаних готові за аналогічну нагороду кинути свою дівчину. “Ми зустрічаємося три роки, але якщо на кону виявиться новий iPhone, я кину її без роздумів”, – наводить The Telegraph слова одного з респондентів.
Проте, виявилося, що не лише новий смартфон від Apple може розбивати серця. “Звичайно, я ні за що не проміняю свою подругу на iPhone. Але ось новий Samsung Galaxy став би для мене спокусою”, – вказує інший опитаний. І п’ять відсотків з ним погоджуються, заявляючи про готовність порвати стосунки за смартфон іншого бренду.
“Звичайно, для нас великою несподіванкою стало, що кожен восьмий чоловік готовий відмовитися від любові на користь телефону, – коментує один з організаторів опитування. – У нового iPhone багато найрізноманітніших функцій, але навіть він не може замінити людині романтику і відносини”.
Тим не менш, з ним не згодні Yahoo News. Тим, хто готовий обміняти любов на телефон, пропонуються додатки типу Моя віртуальна дівчина, де потрібно різними способами домагатися прихильності персонажа, причому замість намальованого обличчя можна підставити будь-яке фото. Крім того, герой нового фільму Спайка Джонза Она закохується в Siri, голосового помічника iOS, і заводить роман з операційною системою.
Проте, видання все ж не рекомендує любителям техніки швидко відмовлятися від своїх реальних відносин, оскільки через рік, можливо, буде випущена наступна модель.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас