У Києві трудиться вже кожен 8-й працюючий українець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві трудиться вже кожен 8-й працюючий українець

Казна та Політика
503
У Києві трудиться кожен восьмий працюючий громадянин України. Про це повідомив на сьогоднішній апаратній нараді Київської міської державної адміністрації (КМДА) директор Київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин.
У Києві найвищий рівень зайнятості населення серед регіонів. “У Києві найвищий серед регіонів рівень зайнятості населення – це 64,5%, а по Україні він становить близько 60%. Рівень безробіття, за даними Міжнародної організації праці, в столиці найнижчий у державі і становить 5,4%, а по Україна в середньому близько 7,5%. Щомісяця на обліку у столичній службі зайнятості перебувають понад 12 тис. чоловік. Щодня до центрів зайнятості звертаються понад 2,5 тис. клієнтів, як роботодавців так і шукачів роботи”, – розповів Сухомлин.
Так, за підрахунками центру зайнятості, в Києві працює кожен восьмий працюючий українець.
“Щорічно в місті приймаються на роботу більше 400 тис. працівників, створюється близько 100 тис. нових робочих місць. У столиці працює 1,3 млн найманих працівників, тобто кожен восьмий працюючий українець працює в місті Києві”, – повідомив Сухомлин.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас