Фідокомбанк вийшов з проекту об'єднаної банкоматної мережі Укрсоцбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фідокомбанк вийшов з проекту об'єднаної банкоматної мережі Укрсоцбанку

Фондовий ринок
798
Укрсоцбанк, що належить італійській UniCredit Group, повідомив на своєму офіційному сайті про вихід Фідокомбанка з проекту об’єднаної банкоматної мережі Укрсоцбанку.
Як повідомлялося раніше, в серпня 2013 НБУ дозволив реорганізацію ФКБ Банку шляхом його приєднання до Фідобанку. Тепер об’єднані банки належать групі компаній, підконтрольній Олександру Адаричу.
Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів на 1 липня 2013 Укрсоцбанк посідав шосте місце (38,344 млрд грн), Фідокомбанк – 32-е місце (6,329 млрд грн), а Фідобанк – 38-е (6,477 млрд грн) серед 176 діючих банків.
За останніми даними UniCredit об’єднана банкоматна мережа Укрсоцбанку і його партнерів перевищує 9500 банкоматів. Серед учасників об’єднаної банкоматної мережі – Перший український міжнародний банк (ПУМБ) і банки-партнери ПУМБ, “УкрСиббанк”, “Укргазбанк” його банки-партнери, Державний Ощадний банк України, “Фінанси і кредит”, “Брокбізнесбанк”, “Правекс-Банк”, КБ “Хрещатик”, “Родовід Банк” та інші банки (зняття готівки здійснюється за тарифами Укрсоцбанку).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас