Україна зайняла 109 місце в рейтингу країн за рівнем використання Інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна зайняла 109 місце в рейтингу країн за рівнем використання Інтернету

Особисті фінанси
546
В Україні відсоток осіб, що мають доступ до Інтернету, становить 33,7. Про це йдеться в інформації звіту “Стан широкосмугового зв’язку 2013”, підготовленого спільною ініціативою Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ) і ЮНЕСКО.
За даними МСЕ, країною з найбільшою часткою інтернет-користувачів є Ісландія (96% населення). Також серед країн-лідерів – Норвегія (95%), Швеція (94%), Данія (93%) і Нідерланди (93%).
Найменший рівень охоплення Інтернетом у М’янмі (1,1%), Східному Тиморі (0,9%) та Еритреї (0,8%).
Серед найближчих сусідів України – Польща: рівень охоплення Інтернетом на рівні – 65% і займає 46 місце. Росія зайняла 69 місце з рівнем охоплення 53,3%, Грузія – 45,5% (81 місце в рейтингу).
Нагадаємо, в листопаді у Верховній Раді планують проведення парламентських слухань на тему “Законодавче забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні”. За словами голови Комітету з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерія Омельченка, метою парламентських слухань є аналіз реалізації державної політики створення сприятливих умов для розвитку повноцінного інформаційного суспільства та інформаційних технологій як складових цілісної загальнодержавної політики у сфері розвитку та використання інноваційних та високих технологій, розробка і прийняття відповідних рекомендацій Верховної Ради України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас