У Києві для двох судів побудують будівлі за мільярд гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві для двох судів побудують будівлі за мільярд гривень

Казна та Політика
826
Девелоперсько-будівельна компанія Фірма ТММ виграла тендер на будівництво комплексу адміністративних будівель Вищого господарського та Вищого адміністративного судів у столиці.
Будівля буде споруджена на перетині бульвару Дружби народів і вулиці Старонаводницької в Печерському районі Києва на загальну суму 1,105 млрд грн.
За інформацією в системі розкриття інформації про тендерні закупівлі, фінальний термін підписання договору – 24 жовтня 2013 року.
Зазначимо, що термін виконання робіт, замовником яких став Вищий господарський суд України, становить 78,5 місяців з дня укладення контракту.
При цьому в документі зазначено загальну кількість квадратних метрів будівництва на рівні 105,995 тис. кв. м. За проектом Кабміну будівництво має розпочатися вже цього року.
Генеральним проектувальником стало ПрАТ Аеробуд (Київ), організоване в 1995 році на базі будівельно-монтажного управління-4 тресту Київінвестбуд. Фірма була генпідрядником реконструкції київського аеропорту Бориспіль, спорудила готель Прем’єр Палас і торговий комплекс Квадрат-Лук’янівка в Києві, а також готель Ореанда в Ялті.
Раніше про значну участь в компанії говорив співвласник ПриватБанку Геннадій Боголюбов.
Сьогодні Корреспондент.biz повідомляв, що в центрі Києва, на вулиці Горького з’явиться новий 22-поверховий готель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас