Янукович: ми чуємо погрози і приниження з боку російських ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: ми чуємо погрози і приниження з боку російських ЗМІ

Казна та Політика
1425
Президент України Віктор Янукович висловив невдоволення, що російські ЗМІ у своїх матеріалах принижують Україну. Зокрема, він заявив, що Росія використовує енергоресурси як інструмент політичного тиску на Україну.
“Ми чуємо погрози і навіть деякі приниження з боку ЗМІ. Це не допоможе нашим відносинам, і це не прикрашає Росію в хорошому сенсі”, – каже Янукович.
У той же час він заявив, що не бачить перешкод для укладення угоди з Євросоюзом. “Наші відносини з ЄС підуть на користь Митному союзу. Україна є мостом між Росією і ЄС, і це дуже важливо, зробити цей міст сильним і надійним. Діалог між Україною, Росією та ЄС з питань торгівлі можливий у найближчому майбутньому”, – заявив Президент України .
Нагадаємо, в минулі вихідні телеканал Россія1 показав сюжет Дмитра Кисельова під назвою Евтаназія по-українськи, який описує “повний крах” для України у разі співпраці з Євросоюзом.
Російський телеведучий розписав найнегативніші перспективи для України, заявивши, що країна знаходиться на межі кризи. Крім того, він заявив, що українці “нічого не знають про справжню ситуацію, так як летять в лайнері, який зірвався у прірву, під звуки німецького гімну Євросоюзу”.
Кисельов спрогнозував, що всю територію України “засіють ріпаком, а багатий чорнозем повезуть у вагонах до Європи, як це робили німці під час війни”.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас