Подкаст 61: Зниження кредитного рейтингу України або чому після дефолту життя тільки починається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 61: Зниження кредитного рейтингу України або чому після дефолту життя тільки починається

2219
Аналіз кредитних рейтингів України з 1997 року та перспективи дефолту в країні, нові спроби дедоларизації економіки і трохи про ведення бізнесу – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У цьому випуску в головній темі ведучі обговорили недавнє зниження агентством Moody’s суверенного кредитного рейтингу України до рівня Саа1. У контексті цього ведучі згадали рейтинги країни з 1997 року і проаналізували, наскільки ситуація зараз відрізняється від дефолтного 1998 року і складних 2000-х. Також не забули і недавні заяви Росії про те, що через вступ до ЄС на Україну чекає неминучий дефолт. На думку ведучого Станіслава Росія вже вийшла за рамки дипломатії і займається банальним залякуванням, при цьому дійсно побоюючись вступу України в ЄС.
Також Марічка і Станіслав поговорили про нові правила валютних переказів в Україні, згадавши також коментарі по цій темі виконавчого директора Незалежної асоціації банків України Сергія Мамедова.
Наостанок ведучі розглянули тезу від відомого ведучого і бізнесмена Геннадія Балашова, яку він опублікував у своєму матеріалі на Форумі FINANCE.UA: “С подписанием соглашения с Евросоюзом для Украины начинается новая эра экономических свобод. И тех же семь лет понадобится для того, чтобы появился новый экономический истеблишмент, который без денег, вооружившись только возможностями и свободой, рванёт к вершинам своего личного благополучия”
Хронометраж випуску:
03:45 – Нові правила валютних переказів
13:20 – Суверенний кредитний рейтинг України і ймовірність дефолту
01:12:00 – Трохи про бізнес
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас