Яблучна лихорадка продовжується: продажі нових iPhone перевищили 9 млн штук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яблучна лихорадка продовжується: продажі нових iPhone перевищили 9 млн штук

Технології&Авто
976
Компанія Apple оголосила про те, що продажі нових моделей iPhone 5S і iPhone 5C перевищили рекордну кількість в 9 млн пристроїв всього за 3 дні після початку продажів нових апаратів 20 вересня. Крім того, понад 200 млн користувачів iOS-пристроїв вже встановили iOS 7 з новим інтерфейсом – цей перехід на нове програмне забезпечення став найшвидшим в історії.
Обидві моделі – iPhone 5S і iPhone 5C – вже доступні користувачам США, Австралії, Великобританії, Німеччини, Гонконгу, Канади, Китаю, Пуерто-Ріко, Сінгапуру, Франції та Японії. Попит на iPhone 5S перевищує спочатку запланований обсяг поставок, тому багато замовленнь, розміщених в інтернет-магазинах, планується доставити в найближчі тижні.
“Це найуспішніший запуск iPhone за всю історію: вже продано більше 9 млн нових iPhone, і це абсолютний рекорд за результатами продажів у перші вихідні, – сказав Тім Кук, глава корпорації Apple. – Попит на нові iPhone просто неймовірний, і навіть з урахуванням того, що ми розпродали всі перші поставки iPhone 5S, магазини продовжують регулярно отримувати нові партії iPhone. Ми цінуємо терпіння наших клієнтів і трудимося не покладаючи рук, для того щоб створити достатню кількість нових iPhone для всіх бажаючих”.
Нагадаємо, флагманський iPhone 5S обладнаний процесором A7 розробки Apple, повністю оновленою 8-мегапіксельною камерою iSight зі спалахом True Tone, а також датчиком Touch ID для швидкого і безпечного розблокування смартфона одним дотиком пальця. iPhone 5C в новому корпусі оснащений 4-дюймовим дисплеєм Retina, надшвидким процесором A6 і 8-мегапіксельною камерою iSight. Обидві моделі – iPhone 5S і iPhone 5C – підтримують велику кількість частот LTE, а також поставляються з новими камерами FaceTime HD.
Всім клієнтам, які купують iPhone 5S або iPhone 5C в роздрібних магазинах Apple, будуть запропоновані безкоштовні персональні сесії з налаштування продуктів, в процесі яких можна створити або підключити облікові записи для роботи з електронною поштою, ознайомитися з новими додатками з App Store і пройти інші сценарії використання продуктів, для того щоб вийти з магазину з повністю готовими до роботи новими iPhone.
Крім того, в роздрібних магазинах Apple по всьому світу покупцям доступні безкоштовні сесії по знайомству з iOS 7 і щойно придбаними пристроями. У США нові iPhone доступні в магазинах AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, ряді магазинів мереж Best Buy, RadioShack, Target і Walmart, а також у магазинах авторизованих реселерів Apple.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас