Влада Сирії визнала - громадянська війна зайшла "у глухий кут", а країна втратила $100 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Сирії визнала - громадянська війна зайшла "у глухий кут", а країна втратила $100 мільярдів

Світ
974
Сирійський віце-прем’єр Кадрі Джаміль вважає, що громадянська війна зайшла у глухий кут і жодна зі сторін конфлікту не має достатньо ресурсів для перемоги. Про це Джаміль заявив в інтерв’ю британському виданню The Guardian.
Віце-прем’єр сирійського уряду наголосив, що влада готова виступити з закликом до припинення вогню. За його словами, президент Башар Асад наполягатиме на проведенні у Женеві запланованої раніше конференції з мирного врегулювання конфлікту Сирії.
Джаміль також зазначив, що під час воєнного конфлікту сирійська економіка зазнала втрат на загальну суму у $100 мільярдів.
Очікується, що у найближчі дні Рада безпеки ООН ухвалить резолюцію щодо Сирії, якою закріпить положення американсько-російських домовленостей у цьому питанні. Вашингтон і Москва погодили, що Сирія має знищити свої запаси хімічної зброї.
Нагадаємо, 19 вересня Башар Асад запевнив, що не висуває додаткових умов для ліквідації хімічних матеріалів у Сирії і готовий виконати вимоги угоди, досягнутої між Росією та США у питанні хімічної зброї.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас