РФ: світова економіка відновлюється мляво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ: світова економіка відновлюється мляво

Світ
215
Пожвавлення економіки в деяких розвинених країнах вселяє надію, але говорити про стійке зростання поки рано, заявив прем’єр-міністр Дмитро Медведєв на засіданні уряду в четвер.
“Останнім часом певне пожвавлення в цілому ряді розвинених країн намітилося. Подивимося, як будуть розвиватися події в наступному році. Це частково обнадіює. Але говорити про стійке зростання, безумовно, рано”, – зазначив Медведєв.
Міжнародні фінансові організації переглядають свої економічні прогнози, зокрема МВФ знизив прогноз зростання світової економіки в поточному році з 4% до 3,1%. “Не буду приховувати, ми, звичайно, розраховували на більш оптимістичний розвиток подій, як і, напевно, абсолютна більшість наших колег в інших державах”, – пояснив глава уряду.
На його думку, “посткризове відновлення світової економіки, в тому числі наших провідних партнерів, таких як Європа, виявилося не настільки швидким, як на те були надії”. “На європейському ринку рецесія. В Азії та США також зростання не дуже значне”, – підкреслив Медведєв.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас