У парламенті треба працювати, а не скидати смс коханкам - Томенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У парламенті треба працювати, а не скидати смс коханкам - Томенко

Казна та Політика
1130
Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, коментуючи журналістам ініціативу Партії регіонів відгородитися від представників ЗМІ у сесійній залі, заявив, що на засіданнях парламенту треба працювати, а не скидати смс своїм коханкам. Про це повідомили у прес-службі Томенка.
“Я порадив би народним депутатам, які, очевидно, приходять у Верховну Раду не працювати над законопроектами, а скидати смс своїм коханкам, вибирати в Інтернеті автомобілі або інші аксесуари багатого життя, – читати закони, виступати, обгрунтовувати свої поправки до законопроектів, захищати своїх виборців. Тоді журналісти-телевізійники та фотокореспонденти не заважатимуть їм працювати”, – зазначив Томенко.
Замість цього він повідомив, що Комітет з питань свободи слова та інформації підготував два законопроекти і наполягатиме на їх прийняття, – щодо забезпечення максимального доступу громадськості та ЗМІ до діяльності парламенту.
“Це стосується, зокрема, обов’язкової Інтернет-трансляції засідань комітетів Верховної Ради і вільного доступу до засідань парламентських комітетів всіх журналістів, що мають акредитацію у ВР”, – зазначив Томенко.
Він також звернув увагу на те, що одним з аргументів на підтвердження важливості роботи представників ЗМІ та їх присутності в залі пленарних засідань є, наприклад, і сьогоднішнє виявлення журналістами та оприлюднення факту “кнопкодавства” з боку представників провладної більшості під час одного з голосувань за призначення суддів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас