Своєчасність соціальних виплат тепер під персональною відповідальністю керівників фондів соцстраху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Своєчасність соціальних виплат тепер під персональною відповідальністю керівників фондів соцстраху

Казна та Політика
545
Керівники фондів соціального страхування та їх регіональних відділень несуть персональну відповідальність за несвоєчасність виплат соціальних допомог. Про це сказала міністр соціальної політики Королевська під час відвідин Деснянського районного центру зайнятості у Києві, передає прес-служба міністрества.
“Відповідно до звітів фондів соціального страхування, документи на фінансування соціальних допомог до органів Казначейства подаються вчасно – відповідно до затверджених процедур та термінів. Тому, якщо виникають питання щодо своєчасності отримання виплат соціальних допомог, – це персональна відповідальність керівників фондів соцстраху та їх відділень на місцях. Директорам фондів доручено до четверга звірити дані з Казначейством і в п’ятницю доповісти мені з ситуації, що склалася”, – сказала вона.
Королевська зазначила, що вона особисто тримає на контролі ситуацію з виплатами соціальної допомоги по безробіттю. “Станом на 1 вересня 2013 339,4 тис. осіб отримують допомогу з безробіття. Тому компромісів з виплати цієї допомоги людям бути не може”, – підкреслила вона.
Разом з тим Міністр звернулася до представників громадських організацій та журналістів з проханням повідомляти про можливі факти порушення. “На жаль, через бажання деяких чиновників на місцях прикрасити картину ми не завжди можемо бачити об’єктивну ситуацію в регіонах. Тому для нас дуже важливо отримувати “зворотну” інформацію, що дозволяє побачити реальний стан справ”, – сказала Королевська.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас