Новий iPhone 5S будуть офіційно продавати в Україні по 7999 гривень вже в жовтні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий iPhone 5S будуть офіційно продавати в Україні по 7999 гривень вже в жовтні

Технології&Авто
11744
Компанія Apple презентувала два нових продукти – новий флагман iPhone 5S, а також iPhone 5C. Довгоочікувані новинки будуть працювати на революційній операційній системі iOS 7, анонс якої відбувся 3 місяці тому.
Обидва смартфона пройдуть сертифікацію в Україні. “Ми прогнозуємо серйозні зміни на українському ринку категорії смартфонів вартістю 4-5 тис. грн., оскільки за рахунок “культовості” бренду, новий iPhone 5C зможе значно відтіснити продаж Android-пристроїв у цьому сегменті. Таку ж ситуацію прогнозують експерти в усьому світі”, – зазначає Віктор Шолошенко, директор з маркетингу мережі Цитрус.
iPhone 5S – наступне покоління найпопулярнішого в світі смартфона від Apple. Старт продажів iPhone 5S в Україні відбудеться вже в жовтні за ціною від 7999 грн за модель на 16 Gb, повідомила прес-служба мережі гаджетів і аксесуарів “Цитрус”.
У iPhone 5S реалізовано унікальний сканер відбитків пальців, вбудований в головну кнопку смартфона. Тепер ніхто не зможе отримати доступ до контактів і особистого листування власника без його відома. Також з’явилося 3 колірні модифікації корпусу пристрою – суворий графітовий, стильний срібний і золотий.
Крім того, нова камера iPhone 5 здатна знімати slow-motion відео в HD-якості 120 кадрів в секунду. Новий iPhone, який традиційно вважається найпродуктивнішим і стабільно працюючим смартфоном у світі, отримав 64-бітний процесор A7, і його потужність зросла у 5 разів у порівнянні з iPhone 5.
Крім цього, Apple обрадував всіх шанувальників бренду, випустивши на зміну iPhone 5, новий iPhone 5C, виконаний у серії з 5 кольорових корпусів. Ціна iPhone 5C в Україні буде така ж, як і у iPhone 5, від 5199 грн за модель 16 Gb. Продажі iPhone 5C почнуться також у жовтні.
Нагадаємо, що за даними Strategy Analytics, iPhone 5 був визнаний найпопулярнішим смартфоном у світі протягом трьох кварталів за кількістю відвантажених смартфонів. За перші 24 години відкриття попередніх замовлень на нього було отримано понад 2 млн заявок (у порівнянні з 1 млн заявок у iPhone 4S) в світі. Всього в 4 кварталі 2012 року було продано більше 27,4 мільйона iPhone 5, з яких більше 5 мільйонів лише за перший вікенд.
В Україні з моменту старту продажів iPhone 5 в жовтні 2012 року з серпня 2013 було продано понад 90 тис цих смартфонів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас