Windows 8.1 "випустили" раніше терміну (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 8.1 "випустили" раніше терміну (ФОТО)

Технології&Авто
1429
Замість обіцяного виходу нової версії Windows 18 жовтня для всіх, Microsoft вирішила випустити операційку раніше. Коли Microsoft офіційно анонсувала, що Windows 8.1 направлена у виробництво, компанія заявила, що передплатники MSDN і TechNet будуть змушені чекати до 18 жовтня, щоб отримати доступ до нової ОС. Для компанії це було великим і, як з’ясувалося, непопулярним кроком, оскільки до цих пір платні користувачі отримували пріоритетний доступ до безлічі продуктів Microsoft.
Windows 8.1 "випустили" раніше терміну (ФОТО)
Microsoft почула обурення користувачів і передумала. Як повідомили в компанії, вони повертаються до старої політики: клієнти MSDN і TechNet отримають ранній доступ до Windows 8.1 для тестування і розробки. Для користувачів двох зазначених систем дистрибутиви Windows 8.1 і Windows Server 2012 R2 вже зараз доступні для завантаження, тоді як корпоративні володарі масових ліцензій отримають доступ до Windows 8.1 і Windows Server 2012 R2 в кінці вересня. При цьому, в компанії попередили, що веб-сервіси під потреби користувачів Windows 8.1 поки не повністю готові і ранні користувачі не зможуть відразу ж скористатися усіма перевагами операційної системи.
Windows 8.1 "випустили" раніше терміну (ФОТО)
На додаток до цього, Microsoft також зробить доступною і версію Release Candidate розробки Visual Studio 2013, в якій буде зроблено значний наголос на створення хмарних і веб-додатків.
За матеріалами:
cybersecurity.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас