Нардеп ПР: Янукович - дуже масштабна сильна особистість, я потрапив під його чари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардеп ПР: Янукович - дуже масштабна сильна особистість, я потрапив під його чари

Казна та Політика
1387
Нардеп-«регіонал» Олег Царьов, який мав славу одного з головних прихильників вступу України до Митного союзу, розсипався в компліментах на адресу Віктора Януковича після зустрічі президента з членами фракції ПР, де, за даними ЗМІ, ніхто з «біло-блакитних» не наважився відкрито виступити проти оголошеного курсу на інтеграцію до Євросоюзу
«Президент розмовляв з нами як з друзями… Я прийшов і став згадувати, скільки подій пов’язано з цим залом. І він (Янукович, – ред.) прийшов, сів, заусміхався, і почав розповідати, як він вперше прийшов до цієї зали… Як повісив табличку, повісив прапор, все це зробив своїми руками… », – зворушувався його образом Царьов в ефірі «5 каналу».
«Президент – дуже масштабна сильна особистість. Те, що я приєднався до Партії регіонів, відбулося не тільки тому, що я поділяв ідеологію партії, але і в якийсь момент потрапив під шарм особистості президента», – підкреслює т.зв. «Прокремлівський» нардеп.
«У парламенті немає такої (прокремлівської, – ред.) групи, вона не зареєстрована, це легко перевірити. У нас є міжпарламентська група дружби між Росією і Україною. Я в неї входжу», – відхрещується від звинувачень Царьов.
«Президент не переконував нас, що вектор розвитку європейський повинен перекреслювати вектор на зближення з Росією», – пояснює він.
«Президент сказав, що не виключено підписання надалі договору про вступ до Митного союзу. Я буду робити все, щоб Україна вступила до Митного союзу», – твердить Олег Царьов.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас