Якщо людина здасть старий автомобіль, він зможе викупити дешевше автомобіль вітчизняного виробництва на 12 тис. грн - Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якщо людина здасть старий автомобіль, він зможе викупити дешевше автомобіль вітчизняного виробництва на 12 тис. грн - Кабмін

Казна та Політика
1674
Заходи щодо підтримки вітчизняного виробника, які впроваджує уряд України, дозволять українським виробникам автомобілів збільшити обсяги виробленої продукції. Разом з тим ведеться розробка програми з впровадження компенсацій для громадян, які купуватимуть нові автомобілі, у разі передачі на утилізацію виведених з експлуатації автомобілів. Про це повідомили в прес-службі уряду.
Як зазначив з цього приводу віце-прем’єр-міністр України Юрій Бойко, “ми підемо тим же шляхом, яким пішли Америка і Росія – будемо субсидувати”.
“Найближчим часом будуть підготовлені відповідні документи. Якщо людина здає старий автомобіль, вона отримує довідку, і може викупити дешевше автомобіль вітчизняного виробництва. Це близько 12 тис. грн в середньому приблизно сьома частина вартості нового автомобіля”, – зазначив Юрій Бойко.
Також він зазначив, що в платіжному балансі країни обсяги коштів, які йдуть на закупівлю легкових автомобілів, займають третє місце, тому збільшення власного їх виробництва дозволить зменшити відтік валюти за кордон.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас