Красива обіцянка: тарифи на ЖКП в Україні підвищуватися не будуть - можливе зниження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Красива обіцянка: тарифи на ЖКП в Україні підвищуватися не будуть - можливе зниження

Казна та Політика
472
Вартість житлово-комунальних послуг в Україні підвищуватися не буде, при цьому можливе навіть зниження цін. Як передає кореспондент, про це повідомив голова Державної інспекції України з контролю за цінами (Держцінінспекція) Олександр Кисельов на прес-конференції в Києві.
«Ні, не передбачається такого (підвищення тарифів – ред.)… Абсолютно навпаки. Сьогодні в країні зусиллями уряду розпочато процес перетворення всього цього цінового сегмента по житлово-комунальному господарству. Сьогодні при кожній обласній державній адміністрації створено спеціальні комісії, при яких працюють робочі групи, які займаються виключно наведенням порядку в житлових тарифах», – сказав Кисельов.
Також він повідомив, що Держцінінспекція постарається зменшити тарифи на житлово-комунальні послуги. «Ми сподіваємося, що ми все-таки ціни нормалізуємо і приведемо їх до ладу і обов’язково знизимо. Тобто загалом статистично ми сподіваємося на результат такий, який полегшить ношу кожного нашого громадянина і кожного жителя міста (незалежно від того, обласної це центр, місто Київ, або це селище чи село)», – зазначив Кисельов.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр України Микола Азаров на засіданні уряду в серпні зажадав виключити навіть саму можливість появи економічно необгрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас