Sony випустить планшет-конкурент Surface Pro (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony випустить планшет-конкурент Surface Pro (ФОТО)

Технології&Авто
1332
Sony представила на заході в Берліні свій перший планшет під управлінням Windows 8 – VAIO Tap 11. Новинка явно покликана ускладнити життя Microsoft Surface Pro.
У нового планшета японської компанії схожий за розмірами 11,6 “IPS-екран з роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів) і підтримкою введення за допомогою цифрового пера, а також використовується процесор Intel аж до представника сімейства Core четвертого покоління. Як і до Surface Pro, для планшета VAIO Tap 11 пропонується клавіатура, яка приєднується за допомогою магнітного кріплення.
При створенні VAIO Tap 11 був використаний той же дизайнерський підхід, що і для смартфонів. Завдяки заокругленим кутам і круглій кнопці живлення пристрій виглядає як величезний Xperia Z Ultra. Товщина планшета складає всього 9,9 мм, вага – 780 г. Приєднання клавіатури додасть ще 320 г.
Sony випустить планшет-конкурент Surface Pro (ФОТО)
На борту VAIO Tap 11 мається твердотільний накопичувач ємністю до 512 Гбайт, порти microHDMI і USB 3.0, а також слот для карт пам’яті microSD. Вбудований ІЧ-порт можна використовувати за допомогою програми Sony TV SideView для управління роботою телевізорів Sony.
Sony випустить планшет-конкурент Surface Pro (ФОТО)
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас