Samsung презентував смартфон Galaxy Note 3 (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung презентував смартфон Galaxy Note 3 (ФОТО)

Технології&Авто
1386
Компанія Samsung на виставці IFA у Берліні показала смартфон Galaxy Note 3.
Екран у пристрою більше, ніж у першої та другої моделей Note; його розмір – 5,7 дюйма по діагоналі. Роздільна здатність дисплея становить 1920 на 1080 пікселів. У той же час Note 3 виявився тонше і легше, ніж його попередники. Він важить 168 грамів.
Інша особливість смартфона – матеріал задньої панелі. Він імітує шкіру, в той час як «задники» двох перших Note були виготовлені з пластику. Апарат буде поставлятися в корпусах чорного, білого і рожевого кольорів.
Samsung презентував смартфон Galaxy Note 3 (ФОТО)
У Note 3 чотирьохядерний процесор з частотою 2,3 гігагерца і три гігабайти оперативної пам’яті. Смартфон вміє знімати відео в роздільній здатності 4K/Ultra HD. Знизивши роздільну здатність до Full HD, можна вести зйомку на швидкості 60 кадрів в секунду.
Апарат, як і інші пристрої Note, комплектується стилусом. Особливе натискання пером на екран викликає меню Air Command зі списком дій, виконуваних стилусом.
Samsung презентував смартфон Galaxy Note 3 (ФОТО)
Смартфон буде доступний у двох варіантах: з 32 і з 64 гігабайтами пам’яті. Він сумісний з «розумним годинником» Galaxy Gear, який Samsung представила в цей же день. Продажі апарату стартують 25 вересня в 149 країнах.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас