Уряд розгляне Угоду про асоціацію 18 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд розгляне Угоду про асоціацію 18 вересня

Казна та Політика
549
Кабінет міністрів України на своєму засіданні 18 вересня розгляне текст Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це заявив у вівторок Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі із співголовами Моніторингової місії Європарламенту Олександром Кваснєвським і Петом Коксом, передає з посиланням на прес-службу КМУ.
“На засіданні уряду, яке відбудеться 18 вересня, ми розглянемо текст Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, і потім ми почнемо внутрішньодержавні процедури, необхідні для підписання Угоди”, – зазначив Микола Азаров. Він підкреслив, що текст Угоди був опублікований у відкритих джерелах, було враховано думку громадськості, експертів, представників різних політичних сил. Прем’єр-міністр додав, що на це засідання також запрошено голову Представництва ЄС в Україні Яна Томбінського.
Глава уряду також висловив надію, що візит місії Європарламенту буде успішним, і зокрема, сприятиме реалізації роботи, яку проводить Україна для підписання Угоди про асоціацію.
Микола Азаров також нагадав, що сьогодні уряд і Верховна Рада погодили графік розгляду і прийняття всіх необхідних євроінтеграційних законів.
У свою чергу Олександр Кваснєвський зазначив, що підписання Угоди про асоціацію та ЗВТ буде вигідно як Україні, так і ЄС. “Я абсолютно переконаний, що Угода про асоціацію та зону вільної торгівлі буде допомагати і вам, і нам, і ми будемо мати хорошу базу для розвитку добросусідських дружніх відносин з Росією”, – зазначив він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас