Samsung цього року втратить статус найбільшого виробника моніторів, - експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung цього року втратить статус найбільшого виробника моніторів, - експерти

Світ
1005
Samsung в 2013 р. втратить статус найбільшого виробника моніторів. Про це йдеться в прогнозі щодо світового ринку РК-моніторів в споживчому секторі, опублікованому дослідницьким підрозділом тайванської аналітичної компанії TrendForce – WitsView.
Згідно з цими даними, в поточному році світові виробники випустять на ринок близько 120 млн пристроїв і це на 7,1% менше показника річної давності. Попит на РК-монітори продовжує падати разом зы світовим ринком ПК, придушений зростаючою популярністю мобільних девайсів.
Щоб утримати на плаву свій бізнес з випуску моніторів, компанії змушені переорієнтувати його на монітори з великими діагоналями та інші більш рентабельні продукти.
Південнокорейська Samsung Electronics серед найбільших світових виробників РК-моніторів не є винятком. Компанія скоротила постачання неприбуткових моделей, а разом з ними і план з випуску невеликих комп’ютерних дисплеїв, заглибившись у розробку пристроїв з великими дисплеями.
Проте, згідно з даними WitsView, в 2013 р. Samsung втратить статус найбільшого виробника і скотиться в списку вендорів на третє місце, поступившись компаніям Dell і AOC/Philips. Очікується, що Samsung завершить рік з показником в 17,3 млн випущених моніторів, що на 24,1% менше, ніж рік тому.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас