Складено рейтинг міст за кількістю заторів на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складено рейтинг міст за кількістю заторів на дорогах

Світ
694
Брюссель і Антверпен очолили європейську та світову таблиці мегаполісів, в яких відзначена максимальна втрата часу в автомобільних пробках, свідчать дані американського програмного додатка INRIX.
У світовій класифікації найбільш перевантажених автомобілями населених пунктів бельгійські займають два перших рядки в списку 25 найбільш перевантажених автомобілями міст Європи.
У рейтингу американців Брюссель зайняв перше місце з 83 годинами, які в середньому втрачають на рік в пробках автомобілісти. За ним слідує Антверпен з 76 годинами на рік, проведеними в салоні автомобіля, який застряг на рівному асфальті.
Всього в європейському топ-списку з 25 міст, які постійно стирчать в пробках, є ще два бельгійських – Гент і Шарлеруа. У європейському табелі Лондон стоїть на третьому місці. Париж – на шостому, а єдине засвічене додатком INRIX італійське місто – Мілан – займає тринадцяте місце.
У своєму коментарі до цих цифр телеканал RTBF зазначив, що хтось може зауважити, що в аналізі INRIX не враховано ні Пекін, ні Мехіко.
“Але це ж і не європейські міста, тому нас це не так вже й хвилює. Це нічого не змінює в європейській класифікації”, – уточнює канал.
Крім того, RTBF підтверджує, що Брюссель і Антверпен “абсолютно задихнулися, особливо від транзитного трафіку важких вантажівок”. Зазначимо, що на цьому ж напрямку лежить головна автотраса в Роттердам, найбільший порт континентальної Європи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас