МЗС попереджує українців - у Тунісі знову небезпечно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС попереджує українців - у Тунісі знову небезпечно

Світ
553
Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України, які перебувають у Тунісі, уникати місць масового скупчення людей, не здійснювати неорганізовані туристичні поїздки по країні і по можливості уникати виїзду за територію готельних комплексів.
“У зв’язку з можливістю подальшого загострення ситуації безпеки в Туніській Республіці, МЗС відновлює рекомендацію громадянам України, які планують поїздки в Туніс або зараз знаходяться в цій країні, уникати місць масового скупчення людей, не здійснювати неорганізовані туристичні поїздки по країні, а також по можливості, уникати виїзду і тривалого перебування за територією готельних комплексів”, – йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.
МЗС також рекомендує громадянам при в’їзді на територію Тунісу придбати сім-карту одного з місцевих мобільних операторів, щоб у разі необхідності оперативно і безперебійно зв’язуватися з посольством України в Тунісі або туніськими правоохоронними органами.
Міністерство просить громадян у разі попадання в надзвичайні ситуації на території Тунісу звертатися в посольство за телефоном гарячої лінії + 216 24 600 389 або в МЗС на цілодобову гарячу лінію +38 044 238 16 57.
Нагадаємо, політична криза в Тунісі загострилася 25 липня після вбивства депутата парламенту і лідера опозиційної “Народної течії” Мохаммеда Брахмі. По всій країні щодня проходять численні маніфестації прихильників і супротивників чинної влади.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас