Система trade-in допоможе Apple в боротьбі з конкурентами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Система trade-in допоможе Apple в боротьбі з конкурентами

Фондовий ринок
730
Каліфорнійська Apple готується до запуску довгоочікуваної системи trade-in, за допомогою якої користувачі зможуть здати свій старий iPhone в обмін на компенсацію за умови придбання нової моделі смартфона від Apple.
Інформація про те, що компанія Тіма Кука нарешті запустить таку програму, з’явилася якраз напередодні виходу нових мобільних пристроїв Apple. Як відомо, вже в наступному місяці очікується анонс як оновленої флагманської моделі iPhone 5S, так і першого бюджетного смартфона Apple iPhone 5C.
Експерти з Wall Street Journal вважають, що система trade-in допоможе Apple в конкурентній боротьбі з виробниками дешевших смартфонів без шкоди для прибутковості свого бізнесу. Програма частково захищає Apple від втрат в клієнтській базі.
WSJ також повідомляє, що співробітники роздрібних точок продажів “яблучних” смартфонів готуються до старту програми trade-in у вересні. Як вже згадувалося раніше, попередньою датою анонсу нових моделей вважається 10 вересня, вихід новинок поки очікується в кінці наступного місяця.
Варто відзначити, що в той час як Apple вже не перший місяць готує до запуску програму trade-in, деякі американські стільникові оператори успішно застосовують таку систему на практиці. На їх досвіді явно видно, що подібні програми насамперед допомагають утримувати клієнтів, на що, ймовірно, і розраховує Apple.
Раніше в інтерв’ю низці західних ЗМІ глава Apple Тім Кук заявляв, що його компанія буде “шукати різні способи” підвищення обсягів продажів iPhone. Експерти вважають, що така міра може здобути певний ефект і дійсно підняти продажі, а також утримати клієнтів, однак про прогнози говорити ще рано.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас